marți, 30 noiembrie 2010
(D-aţi click pe imagine pentru a o mări)
SWOT,creat de Sugita Naoza în 2010, pentru mine este clar un manga cu un viitor strălucit în faţă. Are tot ce trebuie să aibă un manga sau un anime de succes.
Pentru cei care ştiu un pic de engleză titlul este destul de expresiv, dar nu te pregăteşte nici pe departe cât trebuie pentru adevărul din spatele titlului. Iar acum, pentru a risipi suspansul vă voi spune că SWOT înseamnă TOCILAR.
Manabizaki Kyou este acest tocilar care s-a transferat la un liceu despre care i s-a spus că este unul prestigios, dar asta pe vremuri, acum este un liceu în care "colcăie" de deligvenţi. Dar asta nu îl va opri pe eroul nostru care "îi ucide cu bătaia pe cei care nu-l lasă să înveţe".
Eu vă sfătuiesc să citiţi si voi acest manga ca să afltaţi în ce aventură s-a bagat din momentul în care s-a mutat la acest liceu.
luni, 29 noiembrie 2010
(D-aţi click pe imagine pentru a o mări)

Să începem cu începutul. One Piece, după cum probabil că v-aţi dat şi seama, este un anime, dar nu ori şi ce anime. One Piece, creat de Oda Eiichiro în anul 1997, este unul din cele mai frumoase şi mai incitante animeuri contemporane.
Bănuiesc că acum vreţi să aflaţi şi despre ce este vorba în acest anime.
One Piece înseamnă O Bucată tradus din engleză în română, iar în anime această "one piece" este o uriaşă comoară ascunsă de regele piraţilor, Gold D. Roger.
Protagonistul este Monkey D. Luffy un băiat care la vârtsa de 17 ani a plecat de acasă să devină regele piraţilor, încercând să descopereunde este ascunsă legendara comoara. Spunând acestea Luffy nu este nici el un baiat obşnuit, acesta posedând puterile Fructului de Cauciuc, una din Fructele Diavolului. El îşi continuă călatoria cu echipajul sau, intrând intr-o mulţime de probleme şi aventuri incitante.
Sper că v-am făcut "poftă" de puţin anime, aventură şi distracţie.
Dacă nu vreţi să-l vizonaţi ca anime, îl puteţi citi ca manga.
"Poftă bună!"
duminică, 28 noiembrie 2010
În dimineaţa aceasta, ca în orice dimineaţă când stau la calculator, am intrat pe yutube să mai văd ce mai este nou pe acolo, iar în timp ce mă plictiseam că nu găsesc ceva amuzant m-am gândit să vă înveselesc cu un top de-a dreptul amuzant. Sper să aveţi o poftă bună de râs.

Top 3 Parodi cu Naruto:

3.
2.

1.
Aham....
Pot spune că am stat să mă gândesc cum să încep acest post cel puţin jumătate de oră, dar până la urmă m-am gândit să lăsăm introducerile şi să trecem direct la subiect.
AMV = Anime Music Video sau în română, Videoclip Muzcal Animat
TOP 3 AMV-uri:

3.

2.

1.


sâmbătă, 27 noiembrie 2010
Nu am prea multe de spus în afara faptului că în acest blog veţi afla tot ce se poate despre ANIME si MANGA
Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba:
  • Anime (din cuvântul japonez アニメ anime, la rândul lui o abreviere a cuvântului englez animation, însemnând animaţie, pluralul corect fiind anime-uri nu animuri deoarece se folosesc terminaţii standard pentru cuvintele din alte limbi aduse în limba română, adăugând în acest caz, terminaţia "-uri" până când Academia Română va oferi alte instrucţiuni sau va include neologismul în limba română.) este o specie de desen animat. Deşi în Japonia termenul este folosit pentru a denumi orice film de animaţie, în Vest termenul se referă în general numai la animaţia japoneză. La originea acestui gen stau benzile desenate japoneze numite manga.
  • Manga (漫画) este cuvântul japonez pentru benzi desenate (uneori folosindu-se de asemenea şi komikkuコミック). În afara Japonia, termenul este utilizat strict pentru benzi desenate de origine japoneză.
vineri, 26 noiembrie 2010
Email:
  • ph3nixu@gmail.com
  • ph3nix_yuly@yahoo.com
Y! ID:
  • ph3nix_yuly
Dacă vreţi să pormovaţi acest blog, sau să vă afiliaţi contactaţi-mă la ID de mai sus.

About Me

Fotografia mea
Ph3niX
Sunt o puslama caruia ii place sa rada, sa citeasca, sa scrie,sa vizioneze anime si sa se distreze.
Vizualizați profilul meu complet

Copyright // Drept de autor

Creative Commons License
AniManga RO by Halaicu Constantin-Iulian is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Based on a work at animanga-ro.blogspot.com.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://ph3nixu.blogspot.com/.
AniManga RO. Un produs Blogger.
free counters